> 

TEACHERZ

Om steeds te evolueren scholen onze lesgevers zich voortdurend bij met workshops tijdens schoolvakanties en lessen te volgen gedurende het jaar.

Tessa Nieuwlandt
Verantwoordelijke Fundance! VZW
Lesgever groepsfitness, kinderdans, hiphop, modern, ... en leerkracht lager onderwijs

Tessa begon met lesgeven op 17-jarige leeftijd. Na haar eerste lessen wist zij dat lesgeven in haar bloed zat en schoolde zij zich in verschillende disciplines. Zij volgde opleidingen bij BLOSO, danskant, ... en volgde workshops bij o.m. isabelle beernaert, vincent vianen, ... Urban, modern, jazz, ballet, latin, tapdans, ... geen enkele stijl schrikt haar af! Zelf houdt ze het meest van Urban maar ze laat zich ook gaan in andere stijlen.
Typisch Tessa: GROOVY

Rani Cromphout
Lesgeefster jazz en studenten communicatiewetenschappen en journalistiek

Deze moderne chick maakt inspirerende dansen met veel partnerwerk. Zij let enorm op nauwkeurigheid en afwerking en haar dansen zijn steeds een streling voor het oog.
Typisch Rani: CHALLENGE

Maren Devits
Lesgeefster urban en studente interieurvormgeving

Hiphop zit Maren in het bloed ! Haar dansers worden meegetrokken in de wereld waar moves en flow één worden. De leden moeten zich ten volle geven om met dezelfde intensiteit te dansen uit te voeren.
Typisch Maren: FUNKY

Lore Dedobbeleer
Lesgeefster Kiddies en studente industrieel product ontwerp

Lores passie voor dansen en haar natuurlijke voeling met de kleuters zorgen voor plezante, dansante lessen. Speelse dansjes waarin toch al enige moeilijkheid zit, Lore kan het allemaal !
Typisch Lore: Liefdevol <3

Karina Arnahoutova
Lesgeefster kinderdans en studente

Dansen is een passie voor Karina. Zij volgde een klassieke opleiding en is ook thuis in hiphop, show en andere stijlen. Zij haalt het beste uit de kinderen naar boven en geeft graag modern.
Typisch Karina: SMILE !

Luna Dieudonné
Lesgeefster kinderdans en studente lerarenopleiding lager onderwijs

Luna zette zich afgelopen jaren in tijdens de lessen en heeft zich afgelopen jaar bijgeschoold om danslessen te geven. Dit jaar zet zij de eerste stappen in de wereld van het lesgeven. We zijn enorm enthousiast over haar inzet en zijn er zeker van dat ze prachtige dansen gaat creëren !
Typisch Luna: MODERN

Sara Evenepoel
Lesgeefster urban/modern en studente

Sara is een allround danseres met opleiding klassiek en urban. Haar lessen zijn technisch van hoogstaand niveau waarbij ze elke danser laat afzien en zweten maar zo tot een hoger niveau brengt!
Typisch Sara: ENERGY !

Karen Hugo
Lesgeefster modern en kledingontwerpster

Karen genoot een opleiding klassiek en modern en volgde de postgraduaat dansopleiding bij Fedes. Haar lessen zijn steeds erg technisch waarbij er heel veel geleerd wordt. Ze geeft enorm veel tips en let op een perfecte uitvoering van de bewegingen. Ze houdt ervan om elke danser individueel te begeleiden en naar een hoger niveau te brengen
Typisch Karen: JAZZY

Charlotte Bombois
Lesgeefster funk en show en werkt bij de marketing van alpro

Onze Bruno Mars-verslaafde maakt steeds UITDAGENDE choreografieën. Duidelijke instructies zorgen voor een MOOI resultaat. Ze haalt het beste uit elke danser én je gaat een goede dosis calorieën verbranden in haar les.
Typisch Charlotte: SHOW

Volg ons op Facebook voor alle updates